ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 

 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ ΤΑΠΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΚΕΤΩΝ

  Με 40 χρόνια εμπειρίας και βαθιάς γνώσης στον καθαρισμό του χειροποίητου χαλιού, χρησιμοποιώντας μόνο φιλικά προς το περιβάλλον απορρυπαντικά, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την φύλαξη, μοκετών, χειροποίητων και μεταξωτών ταπήτων, κλπ. Ιδιαίτερος χειρισμός για τα χειροποίητα μεταξωτά και vintage χαλιά. Αφαίρεση λεκέδων από καφέ, αίμα, λάδι, μπογιά, σωματικά υγρά, κλπ. Αδιαβροχοποίηση ταπήτων & μοκετών καθώς και απόσμηση ούρων, εμετών και άλλων δυσάρεστων οσμών.

 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

  Επιτυγχάνουμε άριστα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας φιλικά για το περιβάλλον βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά και ασφαλείς τεχνικές καθαρισμού. Αφαίρεση λεκέδων, ούρων, ανεπιθύμητων οσμών, ρύπων και υπολειμμάτων. Αναζωογόνηση των χρωμάτων και συντήρηση των υφασμάτων. Ιδιαίτερη φροντίδα στις δερμάτινες επιφάνειες επίπλων

 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΚΕΤΑΣ ΣΚΑΦΟΥΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (YACHT)

  Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει τον καθαρισμό σκαφών αναψυχής για δύο δεκαετίες, προσφέροντας απίστευτα αποτελέσματα στην περιποίηση μοκετών ταπετσαριών στρωμάτων και υφασμάτινων επιφανειών. Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα φιλικά ως προς το περιβάλλον απορρυπαντικά που εγγυούνται την ασφάλεια όλων των ευαίσθητων υφασμάτων. Ταυτόχρονα με σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού, αναζωογονούμε τα χρώματα και απομακρύνουμε όλους του μολυσματικούς μικρο-παθογόνους οργανισμούς, καθώς καιτην αφαίρεση λεκέδων από καφέ, αίμα, λάδι, μπογιά, σωματικά υγρά, κλπ. Παρέχουμε ειδική φροντίδα για δερμάτινους - alcantara καναπέδες και απολύμανση στρωμάτων.

 • Εξυγίανση Στρωμάτων

  Ασφαλής καθαρισμός και εξυγίανση στρώματος χωρίς χημικα, με την μεθοδο CleanMattress 3 βήματα ασφαλούς εξυγίανσης στρώματος. Πλήρης αφαίρεση των ακάρεων σκόνης και των περιττωμάτων τους από το εσωτερικό του στρώματος. Αποτελεσματική απομάκρυνση μικροοργανισμών, βακτηριδίων και μυκήτων. Εξυγίανση επιφανειών στρώματος με ασφαλή χρήση ακτινών UV-C. Καθαρισμός και αφαίρεση οσμών από ούρα και σωματικά υγρά. Προστασία από αλλεργίες και άσθμα.

 • Φροντίδα χαλιού - Επισκευή

  Επισκευή σε κρόσσια, ρέλια, καθώς και αποκατάσταση ζημιών σε χειροποίητα χαλιά από έμπειρους Πέρσες τεχνικούς.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Εντυπωσιάστηκα από την προθυμία και την άψογη εξυπηρέτηση. Όλες μου οι φίλες επέμεναν, να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες σας όταν χρειάστηκα να καθαρίσω το χειροποίητο μεταξωτό χαλί μου. Σήμερα, είμαι πραγματικά χαρούμενη που τις άκουσα. Είστε επαγγελματίες και είχα τα καλύτερα αποτελέσματα


Λήδα Αναστασοπούλου

ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αδιαβροχοποίηση

Παρέχουμε υπηρεσία αδιαβροχοποίησης, με εξαιρετικά αποτελέσματα στην προστασία υφασμάτινων επιφανειών, μοκετών και ταπήτων. Η φόρμουλα προστασίας έχει σχεδιαστεί να σχηματίζει χημικό δεσμό με τις ίνες των υφασμάτων - ταπήτων, και δημιουργεί ένα αόρατο προστατευτικό στρώμα έναντι λεκέδων, υγρών και ρύπων.

Ξηρός Καθαρισμός

Εφαρμόζουμε την τεχνική του ξηρού καθαρισμού, σε ευαίσθητα χαλιά, και σε μοκέτες η χώρους που πρέπει να χρησιμοποιηθούν άμεσα. Το οργανικό βιοδιασπώμενο υλικό καθαρίζει σε βάθος τις ίνες με μηδενική υγρασία χωρίς να αφήνει υπολείμματα σαπουνιού. Είναι φιλικό για το περιβάλλον και ασφαλές για τα κατοικίδια και τον άνθρωπο..

Αφαίρεση Λεκέδων

Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας με προηγμένες τεχνικές δεξιότητες μπορούν να αφαιρέσουν το μεγαλύτερο μέρος των λεκέδων. Οπλισμένοι με τα καλύτερα προϊόντα και εργαλεία αφαίρεσης λεκέδων, η Carpetshine μπορεί να αφαιρέσει ή να ελαχιστοποιήσει όλους τους τύπους λεκέδων.

Ασφαλή Μωρά

Το παιδικό κρεβατάκι χρησιμεύει ως χώρος ύπνου και παιχνιδιού του μωρού σας και πρέπει να καθαρίζεται και να απολυμαίνεται όσο πιο συχνά γίνεται. Με καθαριστή ξηρού ατμού σε συνδυασμό με υπεριώδη εφαρμογή uv-c μπορούμε να εξουδετερώσουμε τα βακτήρια, τους ιούς, τα ακάρεα σκόνης και τα μικρόβια στο κρεβάτι ,το στρώμα τα παιχνίδια , και στα λούτρινα παιχνίδια, με φυσική διαδικασία και ασφάλεια χωρίς επιβλαβής χημικές ουσίες.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΣΜΩΝ & ΛΕΚΕΔΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Η οσμή από φυσικά ατυχήματα κατοικίδιων ζώων μπορεί να εξαπλωθεί σε ολόκληρο το σπίτι . Η μυρωδιά που παράγεται από την περιοχή των ούρων οδηγεί συχνά στην επανάληψη γεγονότων ούρων στην ίδια ζώνη μέχρι να αφαιρεθεί κατάλληλα. Ενώ οι περισσότερες προσπάθειες καθαρισμου απλά καλύπτουν τις οσμές, το προϊόντα και η τεχνική που χρησιμοποιούμε δρα στο μοριακό επίπεδο του λεκέ και εξουδετερώνει τους κρυστάλλους ούρων, έτσι ώστε να απομακρύνεται ολοκληρωτικά η οσμή. Μας νοιάζει η υγεία του σπιτιού σας και της οικογένειάς σας. Γι 'αυτό η οργανική μας λύση και τα άλλα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα καθαρισμού είναι απολύτως ασφαλή και μη τοξικά για παιδιά και κατοικίδια ζώα.